25/02/2014 – El sacerdot de Medjugorje commou Sassuolo

Petar Ljubicic és l’escollit per la vident Mirjana per revelar els secrets de la Mare de Déu. Va dir a San Juan: “Soc aquí convidat per la professora Stefania Pratticò”

Una tarda que per a molts serà inoblidable, la que ahir es va viure a l’església de San Juan Neumann, on va tenir lloc una estona de pregària, reflexió i solidaritat amb el pare Petar Ljubicic, sacerdot escollit per la Mirjana Dragicevic, vident de Medjugorje.

El pare Petar va celebrar la missa i una pregària de sanació col·lectiva. El sacerdot va respondre a alguna de les preguntes sobre la seva visita a Sassuolo i sobre la missió de divulgació de la voluntat de la vident.

¿De qui ha vingut aquesta invitació a Sassuolo?

La invitació ha arribat d’una persona especial, la professora Stefania Pratticò, que ha escrit el llibre Des del paradís, un SOS par a tu. És una dona que viu amb Jesús i la Mare de Déu i dóna molt d’amor als nens de l’escola on dóna classes.

La vident Mirjana l’ha escollit a vostè per parlar al món dels secrets que la Mare de Déu li ha confiat. Durant aquests anys, ha estat més gran l’honor d’aquesta missió o potser el pes, la por de no saber-ho fer?

Honor, només honor, mai por. Al principi la gent feia broma sobre les aparicions. Jo els deia que no era just, que els 10 secrets de la Mare de Déu que la Mirjana coneix, també els coneixen els altres 5 vidents i són coses serioses.

¿Vostè serà el primer de revelar els tres primers secrets de Medjugorje?

Sí, seré jo. Els dos primers seran advertiments amb els quals tothom comprendrà que són certs. El tercer secret serà un senyal a la muntanya de les aparicions, un acte d’alegria i d’amor per a tots els creients, que la Mare de Déu donarà al món.

¿Com seran les revelacions i què passarà, segons vostè, quan es revelin aquests secrets?

Deu dies abans de les revelacions, la Mirjana i jo haurem de pregar i dejunar durant set dies. Després, tres dies abans, rebré un paper que conté tots els secrets. Espero que sigui el moment just perquè tothom pugui convertir-se i salvar les seves ànimes amb l’ajuda de Déu.

¿Què en pensa, de la prudència de l’Església sobre l’autenticitat de les aparicions a Medjugorje?

L’Església és prudent, espera i observa. I mentrestant, hi continua havent miracles, curacions, conversions que convenceran l’Església perquè accepti com a vertaderes les aparicions i les converses dels vidents amb la Mare de Déu. Medjugorje és un lloc sant on molta gent arriba, prega, creu i canvia. Els qui ja tenen fe, la veuen augmentar, i els altres la reben. Això només pot ser obra de Déu.

Font: https://gazzettadimodena.gelocal.it

Clica aquí per imprimir.