21/01/2016 – El Nikola, enganxat a les drogues, va conèixer el Cenacle i Déu: s’hi va quedar 5 anys que el van transformar

EL NIKOLA VA COMPROVAR QUE ENTRE AQUELLS NOIS QUE DEMANAVEN PERDÓ I DONAVEN GRÀCIES, HI HAVIA UN CAMÍ PER A ELL.

El dissabte passat, dia 9 de gener, a la parròquia de Colmenar del Arroyo de Madrid, el Nikola Djukic va oferir el seu testimoni. El Nikola és un jove servi que durant gairebé una dècada va viure esclau de les drogues, i en el moment límit del seu buit i de la seva desesperació fou trobat providencialment per la Misericòrdia de Jesús.

Fou a través de la Comunitat del Cenacle, una comunitat de joves ferits i en la cerca del sentit de la vida, fundada el 1983 per la religiosa italiana Elvira Petrozzi, coneguda per tothom com la sor Elvira.

La mare Elvira ha rescatat centenars de joves de situacions de vida molt complicades.

La manca de Déu a la seva vida, preparada per una educació atea i una vida sense Ell, va provocar en el Nikola un gran buit interior. Des dels 13 o 14 anys va començar a conèixer “la nit” i poc a poc, progressivament, a entrar en el consum de drogues i convertir-se en un drogoaddicte. Quan va conèixer la comunitat del Cenacle, a Medjugorje, estava profundament destruït. Allí hi va trobat una amistat vertadera, joves com ell, molts dels quals també havien recorregut els camins que l’havien dut fins allà. Però en ells hi trobava una diferència radical: eren joves amb una mirada plena de llum i amb un somriure increïble.

Aquell ambient, fins llavors desconegut a la seva vida, fou decisiu en la seva conversió, tal com va explicar a les persones congregades pel mossèn de Colmenar del Arroyo, Álvaro Cárdenas.

Álvaro Cárdenas, mossèn de Colmenar del Arroyo, va beneir Nikola durant l’acte.

El Nikola va arribar al Cenacle per estar-s’hi un mes i s’hi va acabar quedant 5 anys. L’amistat, el treball, la pregària i el sacrifici el van alliberar del poder de les drogues i li van retornar la llibertat vertadera i l’alegria de viure. Al cap de 5 anys de viure a la comunitat, va conèixer la Irene, la seva dona en l’actualitat. La Irene era una jove universitària espanyola a qui va conèixer mentre donava testimoni a un grup d’espanyols al Cenacle de Medjugorje. Avui tenen dos fills i ambdós dediquen la seva vida a donar a conèixer l’Amor Misericordiós de Déu i de la Mare de Déu, com ells l’han conegut, organitzant peregrinacions a Medjugorje.

Tant el Nikola com la Irene van explicar la seva història a la María Vallejo-Nágera, en un dels capítols del seu llibre Cielo e infierno: verdades de Dios (LibrosLibres).

La intervenció del Nikola va omplir la parròquia de Nuestra Señora de la Asunción de Colmenar del Arroyo, de la diòcesi de Getafe. Forma part de la iniciativa missionera Assalt al Cel, que programa el mossèn Álvaro Cárdenas un dissabte al mes des de novembre de 2014. Es tracta d’una vetlla de testimoni, adoració i lloança, amb la pregària i la contemplació dels misteris del Sant Rosari, el testimoni corresponent i s’exposa el Santíssim Sagrament per poder fer adoració, tot seguit de la Santa Missa.

Font: www.religionenlibertad.com

Clica aquí per imprimir.