15/05/2015 – Cirurgià de trasplantaments troba la fortalesa a Medjugorje

Fa cinc anys, la Carla Mari, mare de dos fills, va superar amb èxit una operació de transplantament de les dues mans a l’hospital de Sant Gerard de Monza, Itàlia.

Tres anys abans, la Carla havia patit un enverinament de sang molt greu que va derivar en l’amputació de mans i peus.

El cap de l’equip de cirurgians va ser el Dr. Massimo Del Bene, responsable del departament de cirurgia reconstructiva. El treball pioner d’aquest equip, el primer d’aquesta classe a Itàlia, va ser notícia a tot el món.

En una visita a Medjugorje aquest mes, el Dr. Massimo va revelar que abans de l’operació de la Carla havia visitat Medjugorje per buscar l’ajuda de la Santa Mare perquè, segons va dir: “No era una operació senzilla.”

Deu dies després de l’operació, el Dr. Del Bene va tornar a Medjugorje “Per donar les gràcies a la Reina de la Pau perquè tot va anar realment bé.”

El Dr. Massimo va afegir que quan va tornar a Monza va portar un rosari per la Carla, que estava començant a fer fisioteràpia, i va explicar que passar les boletes del rosari amb els dits era la millor fisioteràpia per a les seves mans noves.

El Dr. Del Beneva dir a la pàgina web de la parròquia de Medjugorje que fa una peregrinació a Medjugorje cada sis mesos “per estar renovat i enfortit espiritualment, ja que el treball que realitzo requereix poder i la meva fe m’ajuda moltíssim en el meu lloc de treball. Només a Medjugorje trobo la renovació i la força.”

“A través de la pregària, l’Altíssim us omplirà de gràcies i esdevindreu les meves mans esteses en aquest món inquiet que anhela la pau. Fillets, testimonieu la fe amb les vostres vides i pregueu perquè, dia rere dia, la fe creixi en els vostres cors. Jo estic amb vosaltres. Gràcies per haver respost a la meva crida.”

Part del missatge de Medjugorje del 25 gener 2012

Font: https://www.crownofstars.blogspot.com.es

Clica aquí per imprimir.