14/07/2015 – La premsa manipula malintencionadament les declaracions del Papa sobre Medjugorje

Entrevista al Cardenal Vinko Pulic, arquebisbe de Sarajevo i president de la Conferència Episcopal de Bòsnia i Hercegovina: «Els mitjans de comunicació han manipulat les declaracions del Papa sobre Medjugorje: Crec que el Papa prendrà una decisió correcta i bona.»

Font: Facebook de Radio María Itàlia

(Diari Croata 7 Dnevno – 29 de juny de 2015) – «A Sarajevo, el Papa va destacar en tot moment que per a la supervivència de tots els pobles de Bòsnia i Hercegovina, el més important és la promoció dels drets humans, la tolerància i la igualtat dels drets. Volem sobreviure i seguir junts a les nostres llars, i ens encanta comptar amb el suport del Sant Pare.

En interpretar les declaracions del Papa sobre Medjugorje, els mitjans de comunicació han escalfat els ànims dels fidels, dels peregrins i dels sacerdots vinculats a aquest lloc de peregrinació.

Lamento molt que els mitjans de comunicació hagin donat tanta importància i a més de manera errònia, a les declaracions del Papa sobre Medjugorje, en comparació amb els seus missatges molt més excel·lents relacionats amb altres problemes de Bòsnia i Hercegovina. Per dir-ho millor, han distorsionat i manipulat algunes de les seves declaracions sobre Medjugorje, sobre les aparicions de la Mare de Déu i sobre altres coses relacionades amb elles. En canvi el Papa només ha volgut dir, d’alguna manera, que hi ha alguns “vidents” que no poden fer, d’això que viuen, de les seves experiències, un show mediàtic amb la Mare de Déu i anunciar com és i a quina hora Ella es manifestarà. Per tant, és inacceptable interpretar això com una declaració final del Papa, cosa que alguns mitjans de comunicació ja han fet ràpidament, òbviament amb el desig de destruir les bones relacions que hi ha entre els fidels que accepten Medjugorje i que fa anys que hi peregrinen. Y el mateix Papa, crec, prendrà una decisió correcta i bona sobre Medjugorje. Sincerament, us he de dir que estic vinculat a Medjugorje i que vaig formar part de la Comissió que va examinar tot el cas de les aparicions. Vam entregar les nostres conclusions i les vam presentar a la Congregació per a la Doctrina de la Fe, que ara haurà de treballar-les i presentar-les al Sant Pare. Quan la gent em demana què en penso de tot això, jo dic: “pregar no és un pecat, la Confessió no és un pecat; això és el més important”.»

Fonts:  “7 dnevno”

https://comunidadmagnificat.org

Clica aquí per imprimir.