12/10/2017 – P. Marin Maric: “A Medjugorje s’hi palpa el poder de la pregària”

El P. Marin Maric és mossèn a Dezevice, ciutat propera a Sarajevo, situada a 912m. per sobre del nivell del mar i consagrada a la Mare de Déu de les Neus. El seu patró és Sant Jaume de la Marca. A Dezevice es pot visitar la cova del sant, les seves aigües i molt més. Multitud de fidels venen a pregar i a encomanar els seus vots i pregàries al sant. Es van trigar més de 600 anys a descobrir dades de la vida d’aquest gran sant. Poc després es va publicar un llibre sobre la seva obra a Bòsnia.

El P. Marin Maric ve a Medjugorje tot sovint. Al programa de radio “Mir” Medjugorje ens va parlar sobre la seva vocació i la seva experiència de Medjugorje. L’any 2007 va peregrinar a peu amb uns amics des de Kupres fins a Medjugorje:

“De petit solia venir amb la meva família i la meva mare sempre ens deia: “Nens, teniu l’oportunitat de confessar-vos”. Des d’aleshores, la confessió es va convertir per a mi en quelcom d’habitual i cada vegada que venia em confessava. Sempre que he vingut, tant quan era nen com ara de sacerdot, ho he viscut com a quelcom especial. En aquest lloc s’hi palpa el poder de la pregària. Hi ha molta gent (malalts, agnòstics, conversos, mares i avis) que venen a pregar amb una fe autèntica a la nostra Mare Celestial. És aquest esperit de pregària el que ens envaeix a tots els que hem vingut amb una fe sincera. Vinc de peregrinació per pregar amb una alegria immensa i ho seguiré fent mentre pugui. Quan marxo és quan realment puc parlar dels fruits de Medjugorje. M’impressiona sentir parlar de totes les conversions, sanacions i miracles que es produeixen aquí. Hem de pregar de cor a la nostra Mare del Cel, aquí a Medjugorje, per els sagraments, especialment per les confessions i la Santa Missa, perquè es conservin sempre en aquest ambient sant, va declarar el P. Marin, convidat de radio “Mir” Medjugorje.

Font: www.centromedjugorje.org

Clica aquí per imprimir.