11/09/2017 – Mons. Hoser quedà impressionat amb les confessions a Medjugorje

Medjugorje (dimecres, 30-08-2017, Gaudium Press). Medjugorje, un poblet situat a Bòsnia-Hercegovina, i que va patir sota la dictadura de Tito, significa “entre muntanyes”.

Allà, la Ivanka Ivankovic, la Mirjana Dragicevic, la Vicka Ivankovic, l’Ivan Dragicevic, la Marija Pavlovic i el Jakov Colo afirmen que entre el 24 i el 25 de juny de 1981 se’ls va aparèixer la Mare de Déu (dreta al cim d’un núvol amb una corona de 12 estrelles, amb un rinxol de cabells negres que surt de sota del vel), i que això va succeir durant 53 dies consecutius. Després de la primera setmana, Medjugorje es va convertir en un lloc de peregrinació. Medjugorje es va fer famosa al món sencer.

Paral·lelament a la comissió establerta per Benet XVI i presidida pel Cardenal Camilo Ruini per fer un estudi exhaustiu sobre les aparicions, el Papa Francesc va designar l’Arquebisbe Henryk Hoser, religiós Pal·lotí de 74 anys, per tal que fes una indagació de tipus pastoral sobre les pràctiques que es realitzen a Bòsnia (Rés del Sant Rosari, Eucaristies, Viacrucis). Mons. Hoser va concloure que els peregrins realitzen exercicis de contemplació, d’adoració i manifesten un gran fervor espiritual.

Segons explica el Catholic Herald, a Mons. Hoser li impressiona la confessió a Medjugorje: “El fenomen més gran a Medjugorje és la confessió: a banda i banda de l’església de Sant Jaume hi ha dos pavellons llargs en els que hi ha cinquanta confessionaris”. L’Arquebisbe va tenir l’oportunitat de parlar amb sacerdots que escoltaven les confessions en aquest lloc i que afirmaven que només calia escoltar-les durant una hora per presenciar conversions reals. (CR/scm)

Font: https://es.gaudiumpress.org/content/89537-Mons–Hoser-quedo-impresionado-con-las-confesiones-en-Medjugorje#ixzz4rXBDMeU0

Clica aquí per imprimir.