5/11/2013 – Roma honra Medjugorje amb un tracte de favor

El franciscà Pare Marinko Sakota a la plaça de Sant Pere. Foto: Zoran Sego

Medjugorje és l’únic santuari marià i lloc d’aparicions no reconegut que fou convidat pel papa Francesc a enviar representants per participar en el Dia de Pregària a Maria “Consagració del món al cor de Maria el dia 13 d’octubre. Tot i que no hi va assistir en caràcter oficial, el grup de Medjugorje va tenir seients a les primeres files.

Medjugorje fou tractat de manera especial i única quan el Vaticà va preparar i enviar les invitacions per al dia de pregària mariana que el papa Francesc va convocar per el cap de setmana del 13 d’octubre: consagració del món al Cor Immaculat de Maria.

Els representants foren convidats malgrat que Medjugorje encara no ha estat reconegut ni com a santuari ni com a lloc d’aparicions. Això no ha passat amb cap representant de cap altre lloc.

És més, el grup es va asseure molt a prop del papa durant els dos dies.

El Papa Francesc somriu i saluda la delegació de Medjugorje durant la cerimònia de Consagració.

Convé destacar el fet que el Papa desitgés la presència de representants de Medjugorje entre els santuaris reconeguts oficialment com: Fátima, Lourdes, Banneux, Guadalupe, etc.! En efecte, Medjugorje fou l’únic santuari no reconegut (o “no reconegut encara”) entre tots els santuaris de passat gloriós!, escriu Sor Emmanuel, monja que viu a Medjugorje, al butlletí Children of Medjugorje del mes d’octubre.

“A més a més, segons Iván Ivankovic, (vident que fou empresonat al 1981 juntament amb qui aleshores era el rector, el pare Jozo, per haver dit que havia vist ballar la creu de la muntanya del Kritzevac), sorprèn que el petit grup de Medjugorje tingués assignats durant dos dies els seients de primera fila, a la plaça de Sant Pere. De fet, els nostres amics van disposar dels millors llocs, just darrera dels bisbes i cardenals, força a prop del Papa”, informa sor Emmanuel.

Font: www.medjugorjetoday.tv
Traducció a càrrec de l’equip de www.marededeudemedjugorje.org