12 d’octubre de 2017 – Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1 – El 2 d’octubre de 2017, la Mirjana ve rebre l‘aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una gran multitud. Després va transmetre el missatge següent de la nostra Mare:

“Estimats fills, us parlo com a Mare, amb paraules senzilles però plenes d’amor i de preocupació pels meus fills que m’heu estat confiats pel meu Fill. Ell, que és l’etern present, us parla amb paraules de vida i sembra amor en els cors oberts. Per això us demano, apòstols del meu amor, que tingueu cors oberts, sempre disposats a la misericòrdia i al perdó. Pel meu Fill, perdoneu sempre el proïsme, perquè així la pau estarà en vosaltres. Fills meus, preocupeu-vos per la vostra ànima, perquè és l’única cosa que en realitat us pertany. Us oblideu de la importància de la família. La família no hauria de ser un lloc de sofriment i dolor, sinó de comprensió i tendresa. Les famílies que intenten viure segons el meu Fill viuen en l’amor recíproc. Quan el meu Fill encara era un infant, em deia que els homes són els seus germans. Per això recordeu, apòstols del meu amor, que totes les persones que trobeu són família vostra, germans pel meu Fill. Fills meus, no perdeu el temps preocupant-vos pel futur. Que la vostra única preocupació sigui com viure bé cada moment segons el meu Fill, i tindreu pau. Fills meus, no oblideu mai pregar pels vostres pastors. Pregueu perquè puguin acollir tots els homes com a fills seus i siguin, segons el meu Fill, els seus pares espirituals. Moltes gràcies!”

Vegeu el vídeo aquí:

 

2. Llàgrimes d’un home sord?

El pare Leonardo, jove sacerdot espanyol, va ser convidat a una peregrinació a Medjugorje. La seva mare és vídua i ell se sent molt responsable de cuidar-la. Després d’haver estudiat gairebé tot el que cal saber sobre Medjugorje, va aconseguir convèncer-la d’anar amb ell i participar al programa que ofereix la parròquia.

Com molts altres sacerdots, va assumir la seva posició confessional i va començar a escoltar les confessions dels pelegrins. Pel que fa a la seva mare, es quedava resant el Rosari, asseguda en un banc al costat dels confessionaris i discretament vigilava el lloc on era el seu fill.

Un dia, poc després de la vetlla, va veure un home de mitjana edat que sortia del confessionari del seu fill, plorant amargament. Ella va quedar profundament entristida tot preguntant-se què li podia haver dit el seu fill a aquell home per deixar-lo en aquell estat. Va compartir la seva preocupació amb la guia de pelegrinatge. Aquell vespre, durant el sopar, el seu fill semblava cansat de tantes confessions, però, tanmateix, feliç i en pau. Després de sopar va anar cap a la seva mare i la guia i els va començar a explicar el que havia experimentat durant una de les confessions aquell dia: havia rebut en el seu confessionari un home que plorava desconsoladament, però amb llàgrimes d’alegria. Cal dir que aquell pelegrí era tan sord que ni els millors audiòfons eren eficaços per a ell. No obstant això, durant la missa i en el moment de la proclamació de l’Evangeli, es va adonar que podia sentir la lectura perfectament. A més, aquella missa era en croata i entenia totes les paraules! Així es va adonar que s’havia curat de la seva sordesa. Trasbalsat per aquest miracle, va córrer a confessar-se per agrair Déu i la Mare de Déu.

En sentir això, la mare del nostre sacerdot va sospirar amb alleujament, va respirar profundament i es va alegrar amb el seu fill i tots els pelegrins pels regals que Déu dóna als seus fills a través de la intercessió de la seva Mare.

3. Olor de roses sobre Polònia! Ara a Medjugorje hi ha més pelegrins polonesos que italians! No són tímids gràcies a la seva devoció centenària a la Mare de Déu. Per la festa de la Mare de Déu del Rosari, la Conferència del Bisbe va prendre una iniciativa notable i històrica: degut als greus perills que amenacen Polònia, van recordar les nombroses proteccions miraculoses que es van obtenir en el passat gràcies a devots que resaven fidelment el Rosari: la victòria de Lepanto el 7 d’octubre de 1571, la victòria a Àustria després de la Segona Guerra Mundial contra el control comunista del país, el miracle del Rosari a Brasil el 1964, etc.

 

El dissabte 7 d’octubre, més d’un milió de polonesos es van reunir al llarg de les fronteres del seu país formant una cordó visible de pregària per salvar Polònia i el món sencer.

Esmentar també els centenars de parròquies que es van unir a aquest dia de pregària, tot seguint el mateix programa: Missa a les 11 a.m. Adoració del Santíssim Sagrament al migdia; i de les 12 a les 4 de la tarda pregant els 20 misteris del Rosari.

Els polonesos que eren a Medjugorje van resar els 20 misteris al Poble de la Mare després d’una Eucaristia especial.

El gener i febrer passats, la Mare de Déu va dir: “El Rosari és la meva pregària més estimada ja que omple el cor amb l’aroma de roses més bonic”. “Només puc estar on sento l’olor de les roses”. I sabem que cada Ave Maria és una rosa que s’ofereix a la Mare de Déu. Imagineu Polònia coberta del perfum de milions de roses! Durant els últims 36 anys, la Mare de Déu ens ha estat dient que resem el Rosari cada dia, com a arma més poderosa contra el mal. Fins i tot és capaç de canviar el curs de la història.

Aquesta magnífica iniciativa no és un esdeveniment aïllat. A diferents parts del món, en relació amb el 13 d’octubre que va ser l’última aparició pública a Fàtima, diversos grups de pregària, organitzacions cristianes, parròquies i comunitats van unir forces per moure el cel amb les seves pregàries.

Per exemple, per iniciativa de Don Pablo Martin (antic capellà de Civitavecchia), molts grups d’arreu d’Itàlia van organitzar pregàries especials a les 5.30 a.m. el divendres 13 d’octubre, i també dejuni tot el dia amb pa i aigua segons els ensenyaments de la Mare de Déu (www.aiasm.it)

Els que no ho poden fer per motius de salut, poden oferir una altra renúncia a Déu. El seu propòsit és demanar a la Mare de Déu que salvi de l’apostasia Itàlia i el món, i que els seus fills es tornin a connectar amb les seves arrels cristianes. A més, es demana que els participants estiguin en estat de gràcia, és a dir, que hagin fet una bona confessió sacramental.

 

 

Desitgem que com els nostres germans polonesos, més d’un milió d’italians participin en aquesta iniciativa tan magnífica!

I què hi ha d’Amèrica i els altres països?

4. Escòcia dóna un exemple preciós al món! Amb motiu del centenari de les aparicions a Fàtima, el 26 de juliol de 2017 els catòlics d’Escòcia van començar una pregària de quaranta dies que va acabar el 3 de setembre amb la consagració de l’Església d’Escòcia i del Regne d’Escòcia al Cor Immaculat de Maria, per tots els bisbes catòlics escocesos. La iniciativa va venir de l’arquebisbe John Keenan, bisbe de Paisley. La consagració va tenir lloc al Santuari escocès nacional de Notre-Dame-de-Lourdes de Carfin, diòcesi de Motherwell. Per tal que aquesta consagració nacional al Cor Immaculat de Maria fos veritablement la de tot un poble en pregària, es va fer una crida a tots els escocesos que viuen a Escòcia i altres llocs, i a tots els seus descendents a tot el món. Quin exemple per a totes les altres nacions!

5. La Vicka ha tornat a la seva casa blava. Després de més d’un any d’absència deguda a la seva precària salut, a finals de setembre es va trobar prou forta per compartir els missatges de la Gospa amb els seus estimats pelegrins. Se la veia entusiasmada mentre enviava petons a tothom des de l’escala de casa seva. Durant aquestes trobades, prega molt, i en silenci, algunes de les pregàries que la Mare de Déu li ha ensenyat i que ara encara no pot revelar. Només la Mirjana les coneix. Aquestes pregàries porten grans benediccions a la multitud. Això ens ensenya que per canviar els cors, la pregària és infinitament més important que les paraules!

 

6. El passat mes de setembre, durant la meva missió a Espanya, vaig tenir una gran alegria de trobar molt bons sacerdots a cadascuna de les 12 parròquies que vam visitar, veritables pastors per a les ànimes: en una paraula, l’Església viva de Crist! No hi ha confusió, la veritable fe catòlica! La nostra fe és tan preciosa! Com la cirereta del pastís, el 2 d’octubre la Mare de Déu ens va donar el missatge següent: ” Fills meus, no oblideu mai pregar pels vostres pastors. Pregueu perquè puguin acollir tots els homes com a fills seus i siguin, segons el meu Fill, els seus pares espirituals “.

D’aquests sacerdots se’n troben per tot arreu! Bé, el seu nombre és petit, però depèn de nosaltres de fer augmentar aquests números! Sempre m’impressiona veure tants fidels fervents que ens donen la benvinguda i ho donen tot per assegurar-se que la missió sigui fructífera. Estic descobrint una gran quantitat de santedat amagada aquí i allà. Per exemple, un membre del nostre equip fa 20 anys que es lleva cada matí a les 4:00 i resa durant 3 hores davant del Santíssim Sagrament abans d’anar-se’n a treballar a les 8. És encoratjador veure-ho. La nostra Mare també té els seus fans, i quins fans!

7. Els vostres regals per a la Mare de Déu! M’agradaria donar les gràcies a tots els qui van respondre a la meva convocatòria el mes passat pel meu 70è aniversari. La Mare de Déu es deu haver alegrat tant de totes les misses que es van celebrar per a la plena realització dels seus plans. No tinc prou paraules per agrair-les. Un dia veureu al cel el bé que heu dibuixat a la terra oferint aquestes misses. Que Déu us ho recompensi cent vegades!

8. La meva pròxima transmissió en viu en francès sobre el missatge del 2 de novembre serà el 3 de novembre. Es pot veure el del 3 d’octubre en directe a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/direct-du-3-octobre-2017/

Estimada Gospa, ens acceptaries com a veritables “apòstols del teu amor”? Si us plau, ajuda’ns a caminar de la mà amb Tu, davant del món d’avui que ens bombardeja amb les seves falses llums i la falsa felicitat! Amb el teu poderós suport, avui tornem a triar Jesús tant sí com no.

Germana Emmanuel +

PS1. Bones notícies! El nou llibre de Sor Emmanuel “Escandalosa Misericòrdia, quan Déu va més enllà de les fronteres” ja ha sortit a Medjugorje (versió anglesa), i molt aviat a E-Book! Prefaci de Ralph Martin. Donarem més detalls aquest mes. www.sremmanuel.org

PS2. Recomanem el Seminari per matrimonis que tindrà lloc a Medjugorje del 8 a l’11 de novembre: “Deixa que la teva caritat creixi més i més!” (Ph 1,9). Amb Fra Marinko Sakota (pastor de St Jaume) i Fr.Mijo Nikić, Sj. Cost: 40 € per parella. Registreu-vos a: seminar.marija@medjugorje.hr

– Fax: +387 36 651 999 (Marija Dugandzic).

PS3. Descarrega’t l’MP3 i regala’l! Clica aquí per veure disponibilitats:

https://sremmanuel.org/product-category/download/

PS4. No us perdeu aquest fabulós DVD: « Apparition Hill ». Disponible a: http://apparitionhill.org/store/

PS5. Les nostres properes missions: Italià a l’octubre (Torino, Gènova, Milano i Roma). Argentina, Uruguay i Xile al novembre. Les vostres pregàries seran molt agraïdes!

PS6. Experiència d’un pelegrinatge virtual! No pots venir Medjugorje? Medjugorje vindrà on siguis tu! A www.IMedj.net, rep les gràcies especials dels 11 llocs més importants de Medjugorje! (en francès)

A casa, reseu el Rosari a la muntanya de les Aparicions amb Sr. Emmanuel (en francès)! Ella t’espera al lloc:

Chapelet : les Mystères douloureux sur la colline

PS7. Consulteu la nostra pàgina de Facebook:

https://www.facebook.com/sr.emmanuelmaillard/

PS8. Seguiu el programa del vespre de la parròquia de Medjugorje, a: http://medjugorje.hr/en/live-streaming/

PS9. Escriviu una carta a la Mare de Déu! Envieu-la a “Reina de la Pau”, BP 2157, F – 06103 Nice cedex, France. Ho lliurarem a un dels vidents, i Maria us respondrà en oració.

PS10 Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307