12 de juny de 2017, Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. El 2 de juny de 2017 la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència de nombrosos pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

“Estimats fills, com en els altres llocs on he vingut, també aquí us convido a la pregària. Pregueu per aquells que no coneixen el meu Fill, per aquells que no han conegut l’amor de Déu; contra el pecat; pels consagrats, per aquells que el meu Fill ha cridat a tenir amor i esperit de fortalesa per vosaltres i per l’Església. Pregueu el meu Fill! L’amor que experimentareu per la seva proximitat us donarà força i us disposarà per a les obres d’amor que fareu en el seu Nom. Fills meus, estigueu preparats: aquest temps és un moment crucial! Per això us convido novament a la fe i a l’esperança. Us mostro el camí a seguir: el de les paraules de l’Evangeli. Apòstols del meu amor, el món té molta necessitat de les vostres mans alçades cap al Cel, cap al meu Fill i cap al Pare Celestial. Cal molta humilitat i puresa de cor. Confieu en el meu Fill i sapigueu que sempre podeu ser millors. El meu Cor matern desitja que vosaltres, apòstols del meu amor, sigueu petites llums del món que il·luminen allà on les tenebres volen regnar, i que amb la vostra pregària i el vostre amor mostreu el camí correcte i salveu les ànimes. Jo estic amb vosaltres. Moltes gràcies!”

Podeu veure l’aparició a: https://www.youtube.com/watch?v=V2BP1TOW4e0

Magnífic missatge evangèlic! “Cordem-nos els cinturons i encenem els llums” “Estigueu preparats perquè el Fill de l’home vindrà a l’hora menys pensada” (Lc 12, 35 i 40). Maria no ens dóna indicacions sobre el que ens espera ni sobre el que hem de preparar, però des de fa 36 anys ens facilita la feina donant-nos totes les dades perquè estiguem preparats i experimentem la veritable pau. Cadascú de nosaltres podrà comprendre aquesta exhortació rellegint els seus missatges i invocant l’ajuda de l’Esperit Sant (Veure PS 3). Amb molta delicadesa la Mare de Déu també ve per reconfortar aquells que, havent begut amb alegria en aquesta font de gràcies que és Medjugorje, hagin pogut deixar que el dubte s’infiltri en ells. Sí, Ella és la que ha vingut a rue du Bac (París), Lourdes, Fàtima, Guadalupe (Mèxic), Kibeho (Rwanda) … És la mateixa!

2. Adéu als piercings!

 

 

 

 

Un sacerdot italià va arribar a Medjugorje per Pentecosta amb un grup de joves. Veient que la majoria portaven tatuatges i pírcings, els va agafar a cadascun en privat i els va explicar com Déu demana a la seva gent que no es faci tatuatges ni incisions. (Levític 19:28: “No us feu incisions en senyal de dol per un difunt ni us feu gravar cap mena de tatuatge. Jo sóc el Senyor”).

Però cap d’ells no li va fer cas. Durant la nit, va passar hores pregant i els va confiar a la mare de Déu, dient-li: “Has d’actuar tu. Jo he fracassat”. Al matí següent, el grup va anar a la Creu Blava per l’aparició de Maria a la Mirjana. De tornada a la pensió, sorpresa! Cada un d’aquells joves va anar al sacerdot a donar-li els seus pírcings. No en faltava ni un!

El sacerdot va somriure, i adreçant-se a la Mare de Déu, li va dir: “El que jo no he pogut fer, ho has fet tu!”. Va posar tots els pírcings en un sobre i els va deixar al lloc de les aparicions. A la Mare de Déu li agraden molt les flors, però quan renunciem a alguna cosa nociva, em sembla que encara ho agraeix més.

3. Per què cada dia?

De vegades escolto aquestes paraules: “És molt estrany que la Mare de Déu s’aparegui a Medjugorje cada dia. Essent com és Ella de discreta, dubto que sigui realment Ella! ”

He notat que les persones que diuen això són generalment majors de 60 anys. En canvi no l’hi he sentit dir mai a una persona jove. Per què? Comprendreu ràpidament perquè, quan llegiu aquest breu qüestionari que proposo a les persones que tenen dubtes. Les seves respostes són sovint iguals.

– Quan éreu petit, a l’escola, més del 60% dels teus companys de classe tenien pares que estaven divorciats i patien ferides internes cruels?

– Ai no! N’hi havia com a màxim un o dos.

– Als 10 anys, els professors portaven preservatius a classe i us explicaven com fer-los servir?

– Als 10 anys ni tan sols sabia que existien!

– Quan éreu petit, teníeu els auriculars posats constantment, amb accés potencial il·limitat a tot tipus de programes que podien ser violents, perversos, pornogràfics o fins i tot satànics? (Tenint en compte que algunes bandes de música difonen missatges subliminals per incitar a la perversió i al suïcidi).

– Ai no! A la meva època ningú no feia servir auriculars.

– Hi havia persones que intentaven vendre drogues fora de l’escola? Hi havia traficants de drogues entre vosaltres?

– Jo no en vaig veure mai cap, tot i que suposo els traficants ja devien existir.

 

 

 

 

 

 

– A la vostra escola “catòlica”, fèieu viatges a Disney World, per exemple, el Divendres Sant?

– Impossible! En aquella època respectàvem els dies festius religiosos. D’entrada, el meu professor de religió era creient.

-Quan éreu un adolescent, us havien pegat mai al carrer sense cap motiu? O intimidat per diners mentre la policia, espantada, no feia res al respecte?

– Aquestes coses passaven, però eren molt rares.

– Hi havia la desfilada de “l’orgull gai”?

– I tant que no! En canvi desfilàvem pels carrers de la nostra ciutat però amb els vestits de la nostra companyia. Hi havia llargues processons per a la festa del Corpus, i llançàvem pètals de rosa a Jesús en custòdia. Però ara està prohibit. “Això molestaria el trànsit”, diuen.

 

 

 

 

 

 

– Com a nen i com a adolescent, parlàveu amb els amics sobre les instruccions per al “suïcidi assistit”? Coneixíeu “el joc de l’asfíxia”? els jocs de rol?

– No! No n’havíem sentit a parlar mai.

– Quan vau entrar a la Universitat, quants dels vostres companys de classe ja s’havien suïcidat?

– Cap! Se sentien alguns casos extremadament rars.

– Quan teníeu 5 anys, a l’escola us deien que podíeu canviar de sexe? Us deien que us podíeu casar amb algú del mateix sexe?

– Impensable!

– Com a nen, teníeu la possibilitat legal d’enviar un dels vostres pares a la presó dient que us havia pegat?

– Em sembla que ho començo a entendre, germana …

– Espereu, encara no he acabat! Com a jove adolescent, teníeu permès anar a clubs nocturns fins a altes hores de la nit? I si era així, corríeu el risc de despertar-vos l’endemà al llit d’un desconegut sense recordar res de la nit anterior, després d’haver ingerit medicaments barrejats amb les begudes que us havien ofert generosament?

– Perdó… No sé de què parleu?

– I no menciono les “Festes de Satanàs”, “Festes de l’infern” i les seves conseqüències catastròfiques per als joves. Ni tan sols menciono l’avortament i l’eutanàsia.

Bé, amic meu, ara tingues en compte que els teus néts que avui tenen entre 4 i 25 anys són bombardejats amb aquest tipus de propostes, que els danyen profundament i de vegades els destrueixen. I llavors retraiem a la Mare de Déu, que també és la seva Mare, que vingui cada dia durant 3 breus minuts per a beneir-los, ajudar-los i resar per ells, mentre que Satanàs és viu i actiu les 24 hores del dia?

– No m’ho havia mirat així … hi pensaré …

– En pensar-hi no n’hi ha prou. Us demano, si us plau, que protegiu els vostres fills i deixeu que el Cel els protegeixi! Estem en un moment crític, estigueu preparats!

 

Estimada Gospa,

Tu, impertorbablement, vens cada dia des de fa 36 anys, independentment del que la gent pugui dir sobre tu. GRÀCIES!

Et demano, si us plau: segueix venint, et necessitem tant!

Moltes gràcies per tot el bé que has fet des del 24 de juny de 1981, gràcies per tantes vides salvades, moltes famílies reconciliades, tantes vocacions al matrimoni cristià i al sacerdoci, tants cors que finalment poden trobar la pau.

Gràcies per donar la benvinguda a tants dels teus fills que porten creus pesades! Els has consolat i els has permès provar una nova felicitat en la seva vida. La llista seria massa llarga.

Estimada Gospa, ja que el final de les teves aparicions s’apropa, ja que la revelació dels secrets no es perllongarà durant moltes més dècades, et demano que continuïs donant al nostre món la gràcia de les teves visites diàries, i perdona la nostra indiferència culpable a les teves crides. T’implorem, continua estrenyent-nos contra el teu cor maternal i impecable!

Feliç Mare de Déu de Fàtima i de Medjugorje, no ens deixis! En nom de molts nens petits i joves, et dic que t’agraïm que estiguis per ells cada dia, mentre que la majoria de les seves llars estan buides. Prega el teu Fill, perquè la seva infinita misericòrdia ens allunyi de la degeneració, corrupció, calamitats, guerres i, sobretot, la mort de l’ànima. A tu, la seva Mare, t’ha donat tant de poder sobre el seu Cor! No es pot resistir a cap petició teva.

Sí, la mare més estimada, digna’t a respondre a la nostra crida. T’estimem immensament!

Germana Emmanuel +

 

P.S.1 – Del 16 al 24 de juny fem la Novena que precedeix el 36è aniversari de les aparicions a Medjugorje. No us la perdeu, fins i tot si heu començat tard. Podem oferir a la Mare de Déu un rosari extra, les lletanies, un petit / gran acte de caritat … Estic segura que les vostres idees per fer-la feliç fluiran en el vostre cor. Tingueu en compte que la festa del Cor Immaculat de Maria, en aquest any de Fàtima, cau el dissabte 24 de juny, que poques vegades passa!

P.S. 2 – El Papa Francesc i Medjugorje!

A l’avió de Lisboa, el Papa Francesc va dir que esperava la conclusió de l’informe del bisbe Hosier (enviat especial del Papa) sobre l’assistència pastoral organitzada a Medjugorje. Monsenyor Hosier ja ha finalitzat aquest treball. Per tant, esperem la seva reunió amb el Sant Pare i les decisions que se’n derivaran. Preguem amb confiança i amb especial agraïment per aquest bon bisbe escollit pel Papa.

PS 3 – Al llibre “Escandalosa misericòrdia” cap. 43 “Escaparem de l’amenaça?” sor Emmanuel ha donat una resposta personal a aquesta qüestió.

PS 4 – Les nostres properes missions: Espanya al setembre, Itàlia a l’octubre i Argentina al novembre. Agraïm les vostres pregàries!

PS 5 – El 26 de juny a les 21h hi haurà un “Direct Especial Aniversari” al dia següent del 36è Aniversari de les aparicions. Serà l’últim d’aquesta temporada i es retransmetrà a partir del 27 de juny a www.enfantsdemedjugorje.fr. No hi haurà Direct el juliol ni a l’agost per vacances. Començarem de nou el 3 de setembre, si Déu vol. El Direct del 3 de juny es pot veure a http://www.enfantsdemedjugorje .fr/direct-3-juin-2017/

PS 6 – Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje .fr/index.php/prier-videos. Html

trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts de durada (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina a Facebook per Children of Medjugorje (en francès) https://www.facebook.com/pages /Enfants-de-Medjugorje/8089517 42534244?ref=hl i a Youtube: https://www.youtube.com/playli st?list=PLfiDVjNunGOiR0KBoyKir AToCwttny2u3

PS 7 – Pensem a obsequiar els nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel a diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307