12 de desembre de 2016: Estimats fills de Medjugorje, lloats siguin Jesús i Maria!

1. El 2 de desembre de 2016, la Mirjana va rebre l’aparició mensual de la Mare de Déu a la Creu Blava en presència d’una quantitat reduïda de pelegrins. Un cop finalitzada, va transmetre el missatge següent:

 

 

 

 

 

 

Estimats fills, el meu cor matern plora en veure què fan els meus fills. Els pecats es multipliquen; la puresa de l’ànima té poca importància; el meu Fill és oblidat, cada vegada se l’adora menys, i els meus fills són perseguits. Per això, fills meus, apòstols del meu amor, amb l’ànima i amb el cor, invoqueu el nom del meu Fill! Ell tindrà per vosaltres paraules de llum. Ell se us manifesta, parteix el pa amb vosaltres i us dóna paraules d’amor perquè les transformeu en obres de misericòrdia i que d’aquesta manera sigueu testimonis de la veritat. Per això, fills meus, no tingueu por. Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres. Ell se servirà de vosaltres per guarir els qui estan ferits i convertir les ànimes perdudes. Per això, fills meus, torneu a la pregària del Rosari. Reseu-lo amb sentiments de bondat, de sacrifici i de misericòrdia. Pregueu no només amb les paraules sinó també amb obres de misericòrdia. Pregueu amb amor cap a totes les persones. El meu Fill, amb el seu sacrifici, ha enaltit l’amor. Visqueu doncs amb Ell per tenir força i esperança, per tenir l’amor que és vida i que condueix a la Vida Eterna. Gràcies a l’amor de Déu, jo també estic amb vosaltres i us seguiré guiant amb el meu amor matern. Us en dono gràcies”.

(La Mirjana ens va dir que la Gospa estava trista durant l’aparició. Podeu veure el vídeo de l’aparició a l’enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=aZVV_HF-5z8

2. Permetrem que la Mare de Déu segueixi plorant?

La Porta Santa del Jubileu de la Misericòrdia es va tancar i això va fer que se’ns oprimís el cor, com si de sobte Déu bloquegés les comportes del seu meravellós Cor misericordiós i fos menys generós en els seus dons. Es clar que no és així! Déu mai no es fa enrere en la seva magnanimitat, que és sempre desbordant! Si aquesta Porta Santa s’ha tancat a les nostres catedrals i a les nostres esglésies és perquè ara roman oberta per sempre en els nostres cors. Sí, en els nostres cors de carn!, com una nova escletxa que ha quedat oberta per a la vinguda de Déu; una porta que portem quotidianament dins nostre. “Permeteu que el meu Fill estigui en vosaltres”, ens diu Maria; i aquest Fill és precisament la Porta que ens introdueix al Regne!

 

 

 

 

 

Mentre esperem el Nadal, també podem adorar Jesús amagat en Maria, tal com ho imaginem en el miracle de Guadalupe: l’única imatge coneguda que ens ha estat donada del més Alt (igual que el Sant Sudari de Torí) i que representa la Mare de Déu Santíssima en estat. Per què no composar una pregària d’adoració en els nostres cors, demanant a “Jesús amagat en Maria” que protegeixi els seus germanets i germanetes que també avui es troben amagats en el si de les seves mares i dramàticament amenaçats de no arribar a veure la llum del dia?

A l’espera del Nadal escoltem els batecs del cor de Maria i percebrem el seu gran desig que Jesús neixi en nosaltres. Comprendrem també com pateix en veure que és rebutjat, no tingut en compte i oblidat. En els centres comercials sobreabunden nous productes llançats per a “les Festes”. Festes, de qui? On és Jesús? Quan s’esmenta el seu aniversari? On és el regal d’aniversari reservat per a Aquell que és EL regal del Pare per a nosaltres?

 

 

 

 

 

Davant de tanta buidor ens serà fàcil consolar el cor de la Mare de Déu que pateix pel seu Fill en aquest Advent de 2016. Només cal que els nostres cors es converteixin en un petit pessebre on María pugui dipositar el cos petit, fràgil i diví del seu Fill.

 

 

 

 

 

 

El seu somni: trobar-nos disposats a donar-li una càlida acollida al seu Fill! Poder comptar amb nosaltres perquè l’acollim amb el nostre amor i el col·loquem en el primer lloc en les nostres vides. Ella ens ho ha explicat tot en els seus missatges al llarg d’aquests 35 anys d’aparicions. De nosaltres depèn que avui eixuguem les seves llàgrimes!

3. Al novembre vaig viatjar a Malàisia per una bonica missió a la regió de Kota Kinabalu.

A Ranau hi ha una església on el rector, el p. Nick, està bojament enamorat de l’Infant Jesús. Com ja us vaig comentar l’any passat, va fomentar entre els seus parroquians el desig de rebre una imatge del Nen per honorar-lo durant 24 hores. Van ser tants els miracles i les conversions que l’Infant va realitzar a les llars visitades que el p. Nick es va veure obligat a reduir el temps de permanència de la imatge a una hora, per poder cobrir totes les demandes. Com que tot i així no donava l’abast, va decidir construir un Santuari dedicat al Nen Jesús. Allà tots podrien venerar l’Infant diví. Coneixent el nostre estret vincle amb l’Infant Jesús a Medjugorje i la presència al nostre jardí d’un estable de mida natural, el p. Nick esperava la meva arribada per consagrar aquest Santuari.

 

 

 

 

 

 

 

Però això no és tot! Una dona que anava en cadira de rodes, va anar a la Porta Santa de la seva església per travessar-la i obtenir d’aquesta manera la gràcia del Jubileu vuit dies abans que és tanqués. Estava paralítica i hemiplègica des de feia molt temps, a més de moltes altres malalties que l’afligien i la feien patir molt. Quan va sortir del temple per aquella Porta beneïda, va començar a caminar! La notícia es va difondre com la pólvora i l’endemà milers de pelegrins van anar per passar també ells per la Porta Santa.

La Providència va permetre que jo arribés justament en aquell moment! Quan em vaig dirigir a la multitud per compartir els missatges de Maria, hi havia al voltant de 20.000 persones vingudes de diferents llocs del país! Literalment em van bombardejar a preguntes sobre els missatges, i la nostra trobada es va perllongar durant diverses hores. Un petit detall: prop del 80% del meu auditori eren joves. Els vaig comentar que a Europa, una xerrada similar hagués convocat segurament un 80% de persones grans … Això els va fer molta gràcia; seria més aviat per posar-se a plorar … En la celebració de la Pasqua passada, el P. Nick va batejar 234 adults, sense comptar els nens. A les nostres Vigílies Pasquals, amb sort, es poden arribar a batejar 3 o 4 adults.

 

 

 

 

 

 

Però encara n’hi ha més! El p. Nick, volent oferir als seus feligresos una bona formació cristiana, els va proposar de fer una reafirmació de les promeses baptismals. Com que es tracta de persones molt senzilles, era important que aquest fet fos concret; per això va construir una mena de piscina a la qual s’accedeix mitjançant tres graons, l’aigua arriba fins als genolls i es travessa repetint les Promeses del Baptisme. El Senyor va confirmar que la idea venia d’Ell, perquè immediatament els miracles es van multiplicar: un home que tenia una mà completament paralitzada, en sortir de l’aigua l’agitava amb gran sorpresa; “Ell m’ha curat”, deia. Un altre gairebé cec en sortir de l’aigua va començar a cridar: “Ara hi veig bé, ara hi veig bé!”. De bona gana vaig anar a renovar les meves Promeses baptismals sabent que, segons els exorcistes, aquesta pregària és un mitjà excel·lent per expulsar els dimonis, que per cert abunden en aquest món.

 

 

 

 

 

 

 

Us agraeixo a tots i cadascú de vosaltres les vostres pregàries i sacrificis oferts per aquestes missions. Veureu els seus fruits al Cel i no en quedareu decebuts!

4. Ja heu preparat el pessebre a les vostres llars?

Feu-ho sense dilació! La Mare de Déu vol que el posem perquè ens ajudi a fer més profunda la nostra espera del Nen Déu i ens preparem per a la celebració del seu aniversari. Quan estava a Malàisia, el p. Nick em va demanar que escrivís una pregària al Nen Jesús nounat. Us la comparteixo aquí perquè pugueu llegir-la en família durant els 9 dies posteriors al Nadal. D’aquesta manera permetreu que el Nen Jesús neixi en els vostres cors i romangui allà amb goig. Ell us inspirarà obres de misericòrdia perquè les realitzeu de part seva. Aquesta serà una bona manera de consolar el cor de la seva mare!

Pregària al Nen Jesús nounat.

Nen Jesús, t’estimo! Quan et contemplo, et veig tan petit, tan innocent, tan vulnerable … i no obstant això, ets el meu Senyor i el meu Déu. Juntament amb Maria, Josep i els pastorets de Betlem també jo vinc a adorar-te. Fes del meu cor un petit pessebre i vine a habitar en mi!

Infant Jesús, Herodes volia matar-te, a tu que venies a salvar-nos. Resguarda’m de tot pecat i de tot el que en la meva vida pugui causar-te tristesa. Omple la meva ànima d’amor i d’aquesta pau divina a la que tant aspiro. Com voldria prendre’t en braços com Maria, la teva mare, i cobrir-te de dolços petons!

Tremolaves de fred a l’hivern de Betlem, i jo vull escalfar-te amb els cants de la meva ànima. Que cada un dels meus actes d’amor secrets sigui per a tu com un petita bri de palla que t’abrigui i t’escalfi.

Preserva’ns de Satanàs, no permetis que sembri l’odi i la divisió en les nostres famílies. Vine a crear novament el món. Que el mal quedi aniquilat davant la teva innocència!

T’ho prego, Nen Jesús, cura les ferides del meu cor i sana les meves malalties. Diví Pastor, que la teva benedicció romangui sempre sobre nosaltres. Condueix-nos a tots pel camí de la salvació.

 

Estimada Gospa, amb tu esperem ansiosament la vinguda del teu Fill! Dóna’ns un desig ardent de la seva vinguda, aquest anhel que crema al teu cor maternal. Fes que siguem creatius en l’amor per poder eixugar així teves llàgrimes!

Sor Emmanuel +

Nota bene: Un regal del Cel que no us podeu perdre!

Cada any se’ns convida a rebre a un sant en particular, un company de ruta, que ens ajudarà a encaminar-nos cap a la santedat. Trobareu una llista de sants adjunta que podreu imprimir, retallar i oferir als vostres familiars i amics durant les vostres trobades de Nadal i Any Nou.

PS 1.Unim-nos en oració demanant que la Vicka, que està molt afeblida, es refaci aviat i torni a reprendre les seves trobades amb els pelegrins per compartir el seu testimoni. Ella prega molt i ofereix els seus patiments per tots nosaltres.

PS 2 Escriviu-li una carta al Nen Jesús pel seu aniversari! Podeu enviar-la a “Reine de la Paix”, BP 2157, F-06103 Nice cedex, França; la farem arribar a un dels vidents i l’Infant us respondrà en la pregària. (NT: També li podeu lliurar les vostres cartetes al Nen Jesús amb molt d’amor en una petita cerimònia familiar o comunitària dipositant-les al costat del vostre pessebre o en una cistelleta i cremant-les després!).

PS 3 – Pensem en obsequiar als nostres amics amb un bon material de lectura. Contactes per aconseguir material de Sor Emmanuel en diferents països:

Argentina: gisele.riverti@gmail.com – Tel (+ 54 11) ó (011) 4431-7847 o mob (011) 15 3577 0507

Xile: foyertome@gmail.com – Tel: (+56) 41 265 1332, Fax (+56) 41 265 1127

Equador: info@fundacionjesusdelamisericordia.com

Espanya: hijosdemedjugorjeespana@gmail.com Tel (+ 34) 676 05 95 94

Estats Units- info@fcpeace.com – Tel (+1) 305-412-1700 – www.fcpeace.com

Mèxic: dulcelanda@hotmail.com Tel (+52) 33 31 223 223

Perú: Llibrería Magnificat, lilypesa@hotmail.com Tel (+51) 1448 1789

Uruguai: Andrea Cappellini, acappe@adinet.com.uy mob:098.308.307

PS4 Sor Emmanuel està a punt d’acabar el seu nou llibre sobre la Misericòrdia que molt aviat estarà a la venda en francès i començarà el procés de traducció a d’altres llengües, com es va fer amb les altres publicacions seves.

PS 5. El proper Direct (en francès) tindrà lloc el 3 de gener a les 21h (hora de França); Sor Emmanuel parlarà sobre el missatge del dia 2. EL Direct del 3 de desembre es pot veure a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/le-direct-du-3.html S’ha creat una pàgina pel Direct del 3: https://www.facebook.com/directdu3

PS 6 Entrant a http://www.enfantsdemedjugorje.fr/index.php/prier-videos.html trobareu “petits consells espirituals” de 10 minuts (en francès). Igualment s’ha creat una nova pàgina Facebook per Children of Medjugorje (en francès) :

https://www.facebook.com/pages/Enfants-de-Medjugorje/808951742534244?ref=hl